Dierfysiotherapie
Emma Garenfeld

Emma Garenfeld

Fysiotherapeut voor dieren

Voorliefde voor dieren

Allereerst zal ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Emma Garenfeld en ik woon samen met mijn vriend en onze Golden Retriever Buzz in Overloon. Mijn voorliefde voor dieren bestaat al sinds jongs af aan. Als jong meisje ben ik op een manege begonnen met paardrijden waar ik op 15 jarige leeftijd eigen pony’s mocht gaan trainen. Vanaf die leeftijd tot heden train ik nog steeds paarden en pony’s voor andere mensen. Ondertussen heb ik paarden voor veel verschillende disciplines getraind, van dressuur tot springen naar het dressuurmatig trainen van voltigepaarden.

Mijn liefde voor dieren is altijd blijven groeien waardoor ik na de middelbare school MBO paraveterinair dierenartsassistente ben gaan studeren. Na hierin kort te hebben gewerkt merkte ik dat ik toch nog graag verder willen studeren. Dus de vervolgstap naar 4 jaar HBO Humane fysiotherapie werd gemaakt. Sinds 2018 ben ik ook werkzaam als fysiotherapeute in de verstandelijk gehandicaptenzorg in de peelregio. Een passie voor deze doelgroep die ik in de loop van de jaren ook heb ontwikkeld.

Studie dierfysiotherapie

Na de studie fysiotherapie heb ik de doorstart gemaakt om Dierfysiotherapie te gaan studeren. Wat resulteerde in mijn eigen dierenfysiotherapie onderneming vanaf 2022! Al met al een lange weg met studies, maar uiteindelijk erg trots dat het is gelukt om mijn dromen waar te maken.

Locaties

Voor behandelingen kom ik bij u aan huis of op stal.
Tevens ben ik 1 dag per week werkzaam in het Evidensia Dierziekenhuis Hart van Brabant te Waalwijk voor Fysiotherapie voor Dieren.